Ebben a vidéki fagyizóban a vendégek különböző módokon érkeznek: van, aki kvaddal, mások lóháton, gyalogosan, míg megint mások autóval látogatják meg a helyet.

A gellénházi fagyizóban Egyed-Molnár Beáta kínálja a finomságot. A helyi Kovács Krisztina és Czár Csaba visszatérő vendég.
A hosszú hétvége során sokan a gellénházi fagyizó felé vették az irányt, ahol a hangulat mindig családias. A helyi Czigány Róbert és kisfia, Noel rendszeresen beülnek a kvadjukba, hogy felfedezzék a környéket, és természetesen nem hagyják ki a fagyizást sem, hiszen hűséges törzsvendégeknek számítanak. Zalaegerszegről érkezett Gerencsér Huba édesanyjával, hogy a nagyszülőket meglátogassák, és a finom édesség sem maradhatott ki a programból. Egy fiatal pár, aki napokon belül hármasban bővül, türelmesen várt a sorban, hogy még kiélvezhessék az utolsó romantikus pillanataikat. Czár Csaba és felesége, Kovács Krisztina gyümölcsös és csokis kekszes gombócokat választottak, és még haza is vittek a különleges fagylaltból. A megkérdezettek egyöntetűen elmondták, hogy elégedettek a helyszínnel, ami nem csupán a változatos, kézzel készített olasz fagylaltoknak köszönhető, hanem a tulajdonosok barátságos, figyelmes kiszolgálásának is, ami mindig mosolyt csal az arcokra.
Kedvenc fagyizó az út szélén: van, mikor lóháton érkeznek
A gellénházi Gyöngyvirág Fagyizó pultjánál Egyed-Molnár Beáta fogadja vendégeit péntektől vasárnapig. Mondhatni, szenvedélye lett az üzlet, a zalaegerszegi tulajdonos ügyel a részletekre, minőségre, a kívánságokra, visszajelzésekre. Egy 4,5-5 dekás gombócot 550 forintért kínálnak, ez abszolút megfizethető, vidéki ár. A gyümölcsös ízűekhez csakis hazai gyümölcsöt választ alapanyagként, a többihez a hozzávalót Olaszországból szerzi be. Kóstolót is kaptam a választékból, valóban mennyei.
- Idén nyáron ünnepeljük a húszéves évfordulónkat - osztotta meg Beáta. - Minden egyes fagyinkat szívvel és lélekkel készítjük, és ez nyilvánvalóan látszik a visszatérő vendégeink arcán is. A fagylaltkészítés nem egyszerű feladat, hiszen mire egy új íz végre a pultba kerül, körülbelül egy órás munka áll mögötte. A főszezonban akár 16 különféle ízt is kínálunk naponta! Természetesen folyamatosan figyeljük a vásárlói igényeket, az évszakok változását és az időjárást, hogy ennek megfelelően formálhassuk a választékunkat. Több mint 100 saját recepttel rendelkezem, sokat magam fejlesztettem és kísérleteztem ki. És igen, ahogy láthatod, itt van a legújabb őrületünk, a dubaji csokis íz, emellett a klasszikusok közül is 6-7 íz megtalálható nálunk.