Kóstold meg a pikáns BBQ szószban gazdag burgert, amely a füstös ízek és a csípős fűszerek tökéletes harmóniáját kínálja! Az omlós húspogácsát ízletes, fűszeres BBQ szósz borítja, amit friss zöldségek és lágy, pirított zsemlék kereteznek. Ez a burger nemc

A kaliforniai paprikát a forró grillre helyezzük, ahol legalább 250 fokon sül, amíg a héja mindenhol feketére nem ég. Ezt követően egy tálba helyezzük, és fóliával letakarva gőzölni hagyjuk. Körülbelül 15 perc elteltével óvatosan eltávolítjuk a megégett héjat, és a paprikák húsát felszeleteljük. Ezt a finomságot egy tálban összekeverjük a vékonyra csíkozott lila káposztával és a félkarikákra vágott sárgarépával. Az ízeket egy kis almaecettel fűszerezzük, sóval és borssal ízesítjük, hogy a saláta kellemesen savanykás legyen.
A BBQ szósz elkészítéséhez minden összetevőt egy gyorsforralóba helyezünk, majd alacsony hőfokon körülbelül 5 percig hagyjuk, hogy szépen összeérjenek az ízek.
A húst 150 grammos darabokra vágjuk, majd ügyesen megformázzuk őket. Ezután a már előmelegített grillrácsra helyezzük. Megszórjuk sóval és borssal, majd amikor megfordítjuk, minden egyes darabra helyezünk két szelet ízletes sajtot.
A hamburgerzsemléket kettévágjuk, megvajazzuk és megpirítjuk a grillen.
A zsemle alsó részét és a tetejét ízes szósszal megkenjük. Az aljára jöhet a szaftos sajtos hús, ezt követően pedig bőségesen halmozzuk rá a friss salátát, végül pedig ráhelyezzük a zsemle fedelét.